Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Oreganoplattbröd

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 8 portioner
Skriv ut

Ett gott bröd att servera till soppa eller thé eller bara äta som det är!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 250 grader. Blanda mjöl,bakpulver,oregano och salt. Finfördela smöret i blandningen och rör ner yoghurt. Arbeta ihop till en deg. Dela degen i åtta delar. Platta ut dem med mjölad hand till tunna, ovala kakor på plåtar med bakplåtspapper.
  2. Grädda i mitten av ugnen 10-12 minuter. Låt bröden svalna inlindade i bakduk.

Kommentarer (2)

  • DevourMe 20 maj 2008

    Man kan inte buta ut vetemjölet mot vetekil, vetekross eller rågmjöl?

  • waste182 22 maj 2008

    goda :)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.