Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Orientalisk Bulgur

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Gott med sting och få points

Ingredienser

Instruktioner

Koka upp kokosmjölken, häll den över bulgurvetet och salta lite. Låt stå och dra ca 20 minuter tills bulgurvetet är mjukt. Finhacka löken. Skär paprikorna i klyftor. Smält smör och häll lite olja i en stekpanna. Bryn löken och paprikorna. Pudra över kanelen och kardemumman. Häll över vitvinsvinägern och honungen samt eventuellt chili. Blanda med bulgurvetet, smaksätt med salt och peppar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.