Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Orientalisk fisk- och skaldjursgryta

 
  • Serverar: 6 portioner
Skriv ut

Mustig och mycket delikat gryta att bjuda på.

Ingredienser

Instruktioner

Salta lätt på fisken och sjud några minuter i vintet. Ta upp fisken och dela den i bitar. Fräs smör med curry och cayenne. Lägg i strimlad paprika, purjolök och selleri att smälta ner på svag värme. Sila över fiskspadet, koka upp och tillsätt dragon och körvel, grädde och tomatpuré Låt koka ihop 10 min och rör i creme fraiche. Smaka av och späd med skaldjursspad´om så behövs. Arrangera fisk och skaldjur i en plateau och häll såsen plus lite konjak över. Smaka av. Strö över persilja. Servera med ris och gott sprödvärmt bröd. (gärna medelhavsbröd)

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.