Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Orientalisk gryta

(3 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Enkel mager och god vardagsmat som passar alla. Istället för köttfärssås ibland..

Ingredienser

Instruktioner

Skölj och strimla purjolök och vitkål. Bryn färs, lök o vitkål i matfett i en stekpanna på medelstark värme. Tillsätt ingefära, spiskummin, hackad vitlök, soja och buljong. Låt alltsammans koka på svag värme under lock, ca 10 minuter. Tillsätt böngroddar och strimlad paprika, låt dem bli genomvarma. Smaksätt med salt och peppar. Servera med kokt spagetti och gärna en sallad.

Liknande recept

Kommentarer (3)

  • Nettie 11 april 2008

    Jättegott och enkelt, perfekt när man kommer hem från jobb och har lite bråttom.

  • popik 14 augusti 2008

    Den är så god, kanske godare än vanlig köttfärssås.

  • _yggdrasil_ 21 maj 2014

    En klar favorit! Blir ännu godare med champinjoner i!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.