Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Orientalisk kalkon

 
  • Serverar: 1 portioner
Skriv ut

Obs! Receptet är bara för 1 portion

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda apelsinsaften med salt och ingefära i en plastpåse. Lägg i köttskivan och låt marinera c:a 30 minuter.
  2. Låt köttskivan rinna av (spara marinaden) och bryn den i torr, ganska varm stekpanna.
  3. Rosta skinkskivorna. Fräs palsternacksrivet. Tillsätt marinaden och grädden. Koka palsternackan till en krämig puré. Smaka av med salt.
  4. Värm paprika och mango lite lätt. Lägg upp av samtliga ingredienser och toppa med några oreganoblad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.