Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Orientalisk kasslerpanna

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

En mycket god kasslerpanna med curry, grädde och en skvätt portvin som passar bra till festen.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Strimla kasslern och fräs den i en stekpanna tillsammans med smör, curry, pressad vitlök, strimlad purjolök och strimlad paprika. Tillsätt tomatpurè och grädde. Låt koka ihop. Tillsätt crème fraiche. Smaka av med portvin, salt och peppar. Låt allt bli genomvarmt.
  2. Servera med kokt ris.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • MosterNettan 2 februari 2010

    Oj va jag blev glad över att hitta detta recept här. Jag hittade detta i en Milda-annons en gång för många år sen, men har tappat bort det. Jag brukar servera med pasta. Portvin är inget jag brukar ha hemma så det har jag uteslutit.

  • tomisi 11 oktober 2012

    Supergod kasslergryta,har lagat den ofta både till fest och vardag. Har aldrig provat med portvin och tycker inte att det behövs heller.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.