Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Orientalisk kycklingwok

 
Skriv ut

En enkel och god kycklingrätt med krispiga grönsaker.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär kycklingen i strimlor och hacka vitlöken. Skala löken och skär den i tunna klyftor. Kärna ur och strimla paprikan. Dela minimajs och sockerärtorna i bitar.
  2. Hetta upp oljan i en wok. Lägg i vitlök och ingefära och fräs ett ögonblick. Lägg i köttet och stek i 3 minuter. Tillsätt grönsakerna och stek tillsammans i ytterligare 2 minuter under omrörning.
  3. Blanda alla ingredienserna till såsen och häll i woken. Låt koka upp och sjuda i ett par minuter. Smaka av med salt och peppar. Blanda i kokta nudlar eller servera dem till.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.