- Serverar: 2 portioner
- Tid: 20 minuter
Skriv ut
Jättegod och enkel rätt att tillaga. Hittade receptet i en kokbok för det första köket. Går jättebra att byta ut räkor mot kyckling eller fisk.
Instruktioner
- Skala räkorna. Smält smöret i en kastrull på medelvärme och fräs curryn och paprikapulvret någon minut. Lägg i löken, vitlöken och paprikan och låt allt fräsa utan att brynas några minuter.
- Öka värmen och häll i tomatpurén, senapen, vinet, kryddorna och den smulade buljongtärningen. Låt koka några minuter. Häll i grädden och koka ytterligare någon minut.
- Lägg till sist i räkorna och låt dem bli genomvarma någon minut. De får inte koka, då blir de sega. Smaka av med eventuellt mer kryddor.
Servera med kokt ris och ett gott bröd.
Publicerat den
9 januari 2009
Liknande recept
Skriv kommentar