Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Orientalisk räkröra

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En god räkröra gärna spetsat med en skvätt konjak!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Rensa rökorna och fräs hastigt upp en klick smör med curry och paprikapulver. Ta upp räkorna och lägg lite mer smör i pannan. Fräs finhackad lök lite lätt och lägg sedan i skivade champinjoner och tunnstrimlad paprik att fräsa några minuter.
  2. Pudra över mjölet och späd under omrörning med vin och grädde. Blanda i tomatsås, soja och kryddor, låt puttra till en simmig röra.
  3. Lägg i räkorna, värmes hastigt. Spetsa och smaka av. Servera med ris och vitt bröd.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.