Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Orientalisk räksås

(1 kommentar)  
  • Serverar: 3-4 portioner
Skriv ut

Supergod sås som passar till både ris och pasta.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala räkorna. Hacka löken fint och strimla paprikorna.
  2. Smält matfettet i en panna, fräs curry och paprikapulver lätt på ganska låg värme. Lägg i lök och paprika och låt allt småputtra i några minuter tills lök och paprika mjuknat något. (Det ska inte brynas.)
  3. Tillsätt tomatpuré och senap och rör om. Häll i grädden , vrid upp värmen på plattan och låt såsen koka ordentligt några minuter. Lägg därefter i räkorna och låt såsen och räkorna bli genomvarma utan att koka. Smaka av med salt och peppar.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Jaxon 25 oktober 2009

    Supergott, alla gästerna bad om receptet :-)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.