Skala räkorna, häll av musselspadet och spara det. Skala o hacka löken. Klyv, kärna ur o hacka paprikan. Fräs lök o paprika i gryta, låt curryn fräsa med. Tillsätt paprika pulver, tomater med spad, skalad pressad vitkök, chilisås o musselspad. Koka under lock i ca. 10 min. Smaka av med creme fracihe, ev. lite salt. Blanda i räkor o musslor, låt allt bli hett, men ej kokande. Servera med kokt ris.
Har nu ätit denna goda skaldjurrätt
hade inte röd paprika så jag tog grön istället
så hade ja i lite sambal oelek
så tog jag nudlar istället för ris
tack för ett jätte god maträtt
5 poäng
monica
Har nu ätit denna goda skaldjurrätt hade inte röd paprika så jag tog grön istället så hade ja i lite sambal oelek så tog jag nudlar istället för ris tack för ett jätte god maträtt 5 poäng monica