Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Orientalisk skinkgryta

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 35 minuter
Skriv ut

Snabbt, gott och smalt är det att koka köttet i marinaden utan att bryna det först. Tycker du om heta rätter, ta den större mängden chilipeppar. Servera med penne-pasta. Till den här rätten är det gott att inleda med lite knapriga grönsaker.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär köttt i fina strimlor. Snitta purjolöken, skölj och strimla. Strimla även paprikorna.
  2. Koka upp apelsinjuice, soja, ingefära, farinsocker, pressad vitlök, salt och chilipeppar. Lägg i köttet och låt koka i 10 minuter.
  3. Lägg i purjo och paprika och koka i ytterligare 10 min. Servera grytan med pasta och sallad. Extra chilisås till den som vill öka på styrkan.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.