Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Orientalisk wok med scampi

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Har ej provat, men ser väldigt gott ut. Måste prova, har lite scampi i frysen.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Tina scampin och tillaga den enligt anvisningen på förpackningen. Rosta pinjekärnorna i torr stekpanna på hög värme i ca 2 minuter. Fräs grönsakerna på hög värme i lite olja och tillsätt rivet limeskal och orientalisk woksås.
  2. Blanda ner den stekta scampin, strö över pinjekärnorna och hackad färsk koriander.
  3. Servera med kokt ris.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.