Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Orientaliska fläskkotletter med grönsakspickles

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En god Asiatisk maträtt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Häll marinadingredienserna i en mixer och mixa samman dem hastigt. Salta och peppra köttet och stoppa ned det i en plastpåse. Häll marinaden över och tätförslut påsen. Låt köttet marinera så länge som möjligt, helst över natten.
  2. Värm ugnen till 200 grader.
  3. Lägg kotletterna i en ugnsfast form, skeda lite marinad över och ugnsstek köttet i 25 minuter.
  4. Laga till picklesen genom att först röra samman alla ingredienser till dressingen väl. Sedan skivar du gurka och morötter tunt med en potatisskalare. Skär kinakålen i centimetertjocka skivor. Lägg grönsakerna i en bunke. Vänd till sist ner dressingen i salladen. Lägg plastfolie över, och sätt in i kylskåpet.
  5. Häll resterande köttmarinad i en kastrull och koka upp den.
  6. Fyll en serveringsskål till hälften med ångkokt ris, lägg därefter ett lager pickles och placera kotletterna överst. Skeda lite av den smakrika marinadsåsen över.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.