Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Orientinspirerad fläskgryta

 
  • Serverar: 5-6 portioner
Skriv ut

Mustig gryta som passar de flestas smak. Blir bara godare om den värms upp igen. Lätt att göra.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Bryn köttet i olja i en stekgryta. Tag upp så länge. Fräs den hackade löken. Lägg tillbaka köttet i grytan. Krydda med salt och peppar. Slå över vattnet och låt småputtra.
  2. Bryn champinjoner, äpplet, paprikan och morotsflarnen lätt i olja i en stekpanna och lägg över i grytan. Rör ner ingefära, Ketjap och chilisås. Låt puttra ca 40 min eller tills köttet känns mört.
  3. Blanda i tomatpuré och grädde. Smaka av. Tillsätt ev. mer ingefära och chilisås. Servera med ris, potatis, couscous eller nudlar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.