Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Oskars Morotskaka

 
Skriv ut

Denna måste jag prova!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Värm ugnen till 175 grader. Smöra en form, 24 cm i diameter.
  2. Vispa äggen pösiga tillsammans med sockret. Tillsätt de rivna morötterna och rapsoljan. Blanda bakpulver, bikarbonat, kanel och salt med mjölet och rör ner i smeten.
  3. Grädda kakan i nedre delen av ugnen i ca 60 minuter.
  4. Rör alla ingredienser till glasyren till en jämn smet. Bred den över den kallnande kakan.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.