Denna måste jag prova...verkar gottt
Instruktioner
- Skär köttet i tärningar och grönsakerna i mindre bitar. Bryn köttet i en stekpanna.
- Blanda alla ingredienserna i en lergryta, rör köttbuljongtärningen och kryddorna i varmt
vatten och slå över grytan. Stek färdigt i ugnen.
- Lergrytan måste ligga i vatten en stund. Ställ grytan
i en kall ugn. Vrid på värme +225 grader i 1 tim. och 15 min.
- Tips! Grytan kan ugnsbakas i en ugnsform med täckt med aluminiumfolie.
Ugnstemperatur 175 grader och öka mängden av vätska.
- Servera med klyftpotatis, pommes strips eller ris och bröd till.
Publicerat den
1 oktober 2008
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
FANTASTISKT GOTT!!! Smakade som i Turkiet. Gjorde den med nötkött för några helger sen. Ikväll ska jag prova med kyckling!!!!
Jättegod. Rekommenderas!