Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ossobuco

 
  • Serverar: 4-6 portioner
  • Tid: 1 timme 30 minuter
Skriv ut

Matig, väldoftande italiensk gryta.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala lök och rotselleri. Skär i bitar. Skölj purolöken och skiva den.
  2. Blanda mjöl och salt och peppar på ett fat. Vänd köttet i blandningen och bryn det en stund. Blanda ner rotsakerna och häll på vinet och kalvfonden. Lägg i finhackade tomater, tomatpuré. Låt alltsammans småkoka i minst 1 timme.
  3. Gör gärna grytan 1 dag i förväg så blir den mustigare. Servera med Bulgur, matvete, couscous eller pasta.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.