Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ost- och ansjovisbiffar

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Mumsigt

Ingredienser

Instruktioner

  1. Arbeta färsen med saltet. Låt sbröbrödet svälla i mjölken 10 minuter. Späd färsen med blandningen och tillsätt övriga ingredienser. Forma och stek biffar.
  2. Smält smöret och blanda i vetemjölet. Späd med mjölken och koka såsen 5 minuter. Smaka av med ansjovisspad, salt och peppar. Ta kastrullen från värmen, vispa ner gulan och låt osten smälta i såsen. På varje biff läggs en tjock tomatskiva och ett par skedar av den heta såsen. Garnera med en rullad ansjovisfilé på varje biff och klipp över gräslök.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.