Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ost och baconpannkaka

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Gott och annorlunda med ost och basilika

Ingredienser

Instruktioner

Ugn 225 grader. Klipp bacon i 2 cm långa bitar. Bryn dem i het panna. Häll bacon i långpannan fördela dem i pannan. Pensla baconfett i långpannan. Vispa ägg, osten, basilikan, och hälften av mjölken. Tillsätt mjölet och rör alltsamman till en slät smet. Blanda i resten av mjölken. Häll smeten i långpannan. Grädda ca 30 min, eller tills pannkakan känns färdig. Servera med Smörkokta tomater.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.