Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ost- och baconsås till pasta

(3 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

mmmm :-) Ibland när det finns färska champinjoner kvar i kylen skivar jag ner dem också.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Stek baconet knaprigt i sitt eget fett, tillsätt ev smör om det inte räcker med det egna.
  2. Rör ut mjölet i lite av mjölken och häll sen i resten av mjölken. Lägg i en buljongtärning och låt koka upp under omrörning. Koka några minuter och ha i oreganon och det stekta baconet. Smaksätt med salt. Rör sen ner så mycket ost som önskas. Servera med valfri pasta

Liknande recept

Kommentarer (3)

  • klockargarden 6 oktober 2008

    Denna pastasåsen smakar riktigt gott! Ger dig högsta betyg för den.

  • zuperzye 23 september 2009

    Mkt god! jag hade i lite pesto rosso(tomat/basilika) i såsen och det blev underbart gott:)

  • Jonas182 2 oktober 2012

    Jätte god ostsås många ********** från mig

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.