Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ost- och dragonpanerad abborrfilé

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 25 minuter
Skriv ut

Det här receptet har jag hämtat från boken abborren. Jag använder gös också eftersom det är en abborrefisk. Jättegott.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200 grader.
  2. Salta och peppra filléerna och låt dom ligga en stund. Lägg dom i en smord ugnsfast form. Blanda grädden med dragon och häll det över fisken. Strö över osten.
  3. Gratinera, det tar ca 20 minuter. Servera kokt potatis till.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Viggo8 13 juli 2017

    Fantastiskt gott och enkel festmåltid!!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.