Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ost och kanderade valnötter på späd sallad

 
  • Serverar: 4-6 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

En fräsch och enkel sallad som blir väldigt festlig med de kanderade nötterna.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Valnötterna går bra att kandera en dag i förväg.
  2. Häll sockret i en torr stekpanna coh låt det smälta på mellanvärme. Vänd ner valnötterna och låt puttra i 2 minuter. Häll upp på bakplåtspapper för att svalna. Bryt eller hacka sönder nötmassan lite.
  3. Lägg upp salladen i en skål, smula osten grovt över. Tillsätt valnötterna och ringla över lite god olivolja.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.