Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ost- och pepparkaksstubbe

 
Skriv ut

Glöggfest Kvibille! Små rullar samlar julens kryddor i en munsbit.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Rulla osten i plastfolie till en rulle, ca 20 cm lång.
  2. Skala, kärna ur och skär päronen i 10 klyftor. Koka päronklyftorna i glögg och socker i en kastrull -10 min tills de är mjuka. Låt klyftorna svalna lagen.
  3. Krossa pepparkakorna. Rulla ostrullen i smulorna. Skär dem i 10 små ”stubbar”. Toppa med päronklyftorna och blekselleriblad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.