Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ost och Skinkpaj

(5 kommentarer)  
  • Serverar: 3-4 portioner
Skriv ut

Det finns miljoner av ost och skinkpaj recept, men här kommer ett som är lite bättre.

Ingredienser

Instruktioner

Blanda deg ingredienserna och låt stå i kylen ca en timme. Tryck ut degen i en pajform som har sköljts ur med vatten. (Ej smord) Nagga botten. Grädda 10 minuter mitt i ugnen i 250 grader. Rör i hop smeten. Täck pajbotten med bacon och champinjoner. Häll över smeten. Grädda i 225 grader ca 30 minuter i nedre delen av ugnen.

Liknande recept

Kommentarer (5)

  • sivan52 11 januari 2009

    Hej. Har gjort din ost och skinkpaj men tog linlocks recept på degen som bara innehåller 50 gr smör m m. Otrolig god blev den. Har en rejäl bit kvar tills i morgon. Så tack för receptet. kram från Siv

  • Lennart_58 2 september 2009

    Lite godare, hmm, mycket godare måste Du ha menat, mumsigt, 5 P o tack för ett mycket gott recept.

  • Emmmelie 28 oktober 2009

    Steker man baconen före man har i den i pajen?

  • kantomen 15 maj 2010

    God!

  • Gul13 5 april 2011

    Tack för receptet. Väldigt god även med rökt skinka i.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.