Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ost- och skinkpaj, äggfri

(1 kommentar)  
Skriv ut

En paj som jag använt flitigt. Har även bytt ut så jag fått den mjölkfri. Använt getost istället för vanlig ost och så mjölkfritt margarin.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Hacka ihop alla ingredienser till pajdegen i en matberedare. Platta sedan ut den i pajformen och förgrädda i ca 12 min.
  2. Riv osten, skär skinkan och purjolök i mindre bitar.
  3. Rör ihop creme fraichen med övriga ingredienserna. Smaka av med salt och peppar. Lägg allt i pajskalet. Sätt in pajen i ugnen på 175 grader i 50 min.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Carpediem76 21 augusti 2010

    God paj :) Min fyllning blev så tjock så jag rörde ner 0,5 dl grädde i fyllningen så den blev lättare att "bre" ut i paj skalet.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.