Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ostäggröra med prinskorv

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Enkel och god lunch, middag eller kvällsmål...

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vispa upp äggen i en skål. Blanda i gräddmjölken och osten. Tillsätt lite salt och en nypa vitpeppar.
  2. Ställ en kastrull på svag värme, smält smöret och häll i smeten och rör sakta med en flat träsked.
  3. När äggröran är krämig är den färdig. Låt den inte stå längre än nödvändigt på värmen, då blir den lätt hård och gryning.
  4. Servera prinskorv eller annan bräckt korv till. Tomatsallad är gott till.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • tosca3 2 juli 2010

    Mycket gott. Snabbt och enkelt. Åt detta till kvällsmat i går. Detta kommer vi att göra ofta.

  • tosca3 2 juli 2010

    Jag glömde 5 stjärnor!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.