Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ostälskarens perfekta lunch

 
  • Serverar: 1 portioner
Skriv ut

Enkel, lyxig och "nyttig" lunch. Byt ut paprika mot rödbetor, kanske lägg lite rödlöksringar. Kanske några rostade pinjenötter. Variera med lite timjan. Eller låt det vara, det är fasligt gott precis som det är.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka upp vattnet i en liten kastrull tillsammans med olivolja och buljongtärning. Häll i bulguren när det kokar och låt koka i 10 minuter. Dra av från plattan och låt svalna. Skär paprikan och chevré i bitar.
  2. Stek köttet i massor av smör, på först hög värme, sedan stäng av plattan och låt ligga och gotta till sig ovanpå plattan i eftervärme. Smält lite gorgonzola överst.
  3. Blanda paprika, basilika, bulgur och chevré till en sallad och servera till köttbiten. Ringla lite vanlig salladsdressing över(olivolja+vinäger+italiensk salladskrydda+grovkornig senap).

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.