Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ostbomb

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4-6 portioner
Skriv ut

Supergott. Passar på ett buffébord vilken tid på året som helst. Jättegott att ha på baugett

Ingredienser

Instruktioner

Blanda ihop allting utom stenbitsrommen. Lägg i en plastfolieklädd skål, typ efterrättsskål. Låt gärna stå över natten i kylskåpet. Vänd sedan upp den på ett fat och bred röd stenbitsrom över

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • mumsan 8 januari 2010

    Smarrigt! Funkar jättebra som sås till rökt lax åxå!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.