Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ostbräck

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Gott tillsammans med en kopp rykande het buljong

Ingredienser

Instruktioner

  1. Hacka ihop mjöl, smör, olja och vatten för hand eller i matberedare. Kavla ut degen på bakpappersklädd liten plåt till en knappt ½ cm tjock fyrkantig kaka. Sporra ca 2 x 7 cm bitar och kyl i 30 minuter. Flytta isär bitarna. Pensla med uppvispat ägg, strö på riven ost och sesamfrön. Salta lätt.
  2. Grädda till fin ljus färg 6-8 minuter.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.