Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ostburgare

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Grovmalet nötkött som vänds några minuter över en het grill är saftigt och gott. En ostfyllning som börjar smälta ger fin och fyllig smak.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda ost, worcestershiresås, senapspulver och persilja.
  2. Blanda färsen med kryddor och den finhackade svampen i särskild skål. Forma färsen till 8 biffar.
  3. Lägg ostblandningen på 4 av biffarna, tryck fast de återstående ovanpå så det blir 4 dubbelbiffar.
  4. Pensla grillen och biffarna med olja. Grilla ostburgarna 4-6 minuter på varje sida. Servera genast.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.