Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ostfiskpinne i kuvert

(2 kommentarer)  
Ostfiskpinne i kuvert Ostfiskpinne i kuvert
  • Serverar: 6 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

I min ljuva ungdom brukade jag grilla fiskpinnar i brödrosten och lägga i ett korvbröd. En riktigt smaskig ungkarlsmiddag ansåg jag då. Har med åren utvecklat mina gastronomiska värderingar. Denna vidareutveckling av brödrostpinnarna är en lättgjord och god lättlunch eller vickningsmums. En 70-talsklassiker i 2000-tals dräkt.

Ingredienser

Instruktioner

Sätt ugnen på 225 grader. Bred räkost i korvbröden och lägg i 2 upptinade haricots verts. Stek fiskpinnarna gyllenbruna på medelstark värme. Lägg fiskpinnarna i korvbröden och pressa över lite citronsaft. Lägg på 1 skiva ost på varje fiskpinne. Placera bröden i en ugnsform så de står stadigt. Gratinera i övre delen av ugnen 5-10 minuter så osten smält ner väl.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • Theevileye 19 juni 2013

    känns lite som att man tar vad man har :) hehe kul recept

  • CindyCinnamon 20 juni 2013

    Hej Tänkte att du kanske ville testa en annan variant :) min med ost och bacon. http://www.kokaihop.se/recept/hotfish

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.