Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ostfondue med cheddar

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Gott!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Gnid insidan av den kastrull som ska användas med vitlök.
  2. Riv eller tärna osten. Blanda den och det vita vinet i kastrullen. Sätt kastrullen över svag värme. Rör sakta med en träsked. Konsistensen blir så småningom simmig och gräddlik. Krydda med salt, peppar och lite muskot. Red av med potatismjöl eller maizena utrört i lite vatten.
  3. Sätt kastrullen eller grytan på bordet över värmelågan. Spetsa sedan tärningar av bröd på gaffeln och doppa dom i den varma ostmassan.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.