Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ostfrallor

 
  • Serverar: 24 portioner
Skriv ut

Portionsbröd som blir goda och saftiga tack vare ost och messmör i degen

Ingredienser

Instruktioner

  1. Rör ut den smulade jästen i degspadet. Tillsätt messmör, mjukost, salt och det mesta av mjölet. Arbeta degen tills den släpper bunkens kanter. Låt den jäsa ca 40 min.
  2. Sätt ugnen på 225 grader. Ta upp degen på mjölat bakbord och arbeta den smidig. Dela den i 24 delar. Forma till runda, släta bullar, som läggs på bakpappersklädda plåtar. Jäs ca 30 min.
  3. Grädda i mitten av ugnen ca 10 min. För att få knaprig yta kan frallorna kallna på galler utan bakduk. Bullarna går bra att frysa.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.