Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ostfranska

 
  • Serverar: 2 portioner
Skriv ut

Jättegoda limpor som brukar ha en strykande åtgång.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smula jästen och tillsätt fingervarmt vatten. Blanda i resten av ingredienserna och knåda degen kraftigt tills den är blank och smidig. Låt degen jäsa 30 minuter.
  2. Knåda degen och forma till 2 limpor. Låt limporna jäsa i ytterligare 30 minuter.
  3. Pensla med uppvispat ägg och strö över riven ost. Grädda i 175 grader ca 30 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.