Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ostfrittata med kräftstjärtar

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En god skaldjursrätt

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vispa ihop ägg och grädde lätt och blanda ner osten. Salta och peppra.
  2. Stek frittatan på hög värme i smör en kort stund, ca 1 min. Stäng av värmen och rör försiktigt i frittatan, den ska vara krämig.
  3. Blanda olja och citronsaft. Smaka av med salt och peppar.
  4. Blanda kräftstjärtar och spenat med vin-ägretten. Lägg spenat- och kräftvinägrett luftigt på frittatan. Strö över lite flingsalt och nymald vitpeppar.
  5. Garnera med dill.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.