Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ostfromage

 
  • Serverar: 4-6 portioner
  • Tid: 3 timmar 20 minuter
Skriv ut

om man tycker om ost och vill ha en annorlunda ost

Ingredienser

Instruktioner

låt gelatinbladen ligga i kalltvatten i ca 10 minuter mosa ädelosten hacka valnötterna grovt blanda ädelost valnötter riven ost äggulor cayennepeppar och cognac krama ur gelatinbladen smält dem i en kastrull över svag värme rör ner gelatinet i ostmassan vispa äggvitorna till hårt skum vispa grädden vänd försiktigt ner äggvitor och grädde i ostmassan häll upp ostmassan i en vattensköljd form rymd ca 1 liter ställ den kallt att stelna minst 3 tim stjälp upp fromagen på ett fat garnera med hela eller hackade valnötter man kan servera ostfromagen som efterätt med blå och gröna druvor eller som förätt med rädisor och endiver lycka till !

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.