Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ostfyllda baconburgare

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Bacon, ost och barbecuesås smaksätter nötfärsen och ger otroligt saftiga och goda burgare som är perfekta att grilla i ugnen eller på utegrillen.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnens grill på medelvärme. Blanda färsen och ½ dl barbecuesås i en skål. Forma åtta lika stora hamburgare.
  2. Blanda resten av barbecuesåsen med baconhacket. Lägg 1 msk av baconblandningen mitt på fyra av hamburgarna.
  3. Dela ostskivorna i mindre bitar. Fördela osten över baconblandningen på hamburgarna. Lägg hamburgarna utan fyllning ovanpå och platta till lätt med handen. Nyp ihop kanterna ordentligt. För över hamburgarna på en plåt.
  4. Grilla mitt i ugnen sex-sju minuter. Vänd dem och grilla andra sidan fyra-fem minuter tills de är väl brynta och genomstekta. Lägg ett salladsblad på underdelen av varje hamburgerbröd, lägg på hamburgaren och en tomatskiva och avsluta med brödets ovandel.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.