Bacon, ost och barbecuesås smaksätter nötfärsen och ger otroligt saftiga och goda burgare som är perfekta att grilla i ugnen eller på utegrillen.
Instruktioner
- Sätt ugnens grill på medelvärme. Blanda färsen och ½ dl barbecuesås i en skål. Forma åtta lika stora hamburgare.
- Blanda resten av barbecuesåsen med baconhacket. Lägg 1 msk av baconblandningen mitt på fyra av hamburgarna.
- Dela ostskivorna i mindre bitar. Fördela osten över baconblandningen på hamburgarna. Lägg hamburgarna utan fyllning ovanpå och platta till lätt med handen. Nyp ihop kanterna ordentligt. För över hamburgarna på en plåt.
- Grilla mitt i ugnen sex-sju minuter. Vänd dem och grilla andra sidan fyra-fem minuter tills de är väl brynta och genomstekta. Lägg ett salladsblad på underdelen av varje hamburgerbröd, lägg på hamburgaren och en tomatskiva och avsluta med brödets ovandel.
Publicerat den
11 oktober 2011
Liknande recept
Skriv kommentar