Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ostfyllda färsbiffar

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Köttfärs är räddningen för många när fantasin tryter. Lättlagat, omtyckt och bra pris är egenskaper som tilltalar.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda färsen med ägg, kryddor, pressad vitlök, kalvfond och senap. Forma 8 jämnstora färsbiffar. Lägg en skiva mozzarella mitt på hälften av biffarna. Täck över osten med de fyra biffar som återstår och tryck till kanterna så biffarna försluts. Stek biffarna i lika delar smör och olivolja.
  2. Värm passerade tomater i kastrull. Smaksätt med örter, kalvfond, salt och vitpeppar. Om man vill kan såsen redas av med majsena löst i lite vatten, men det är inte nödvändigt.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.