Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ostfyllda färsbiffar

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Lite lyxigare färsbiffar!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda ihop färs med salt och peppar. Forma färsen till 4 lika stora biffar. Lägg en klick ost i mitten av varje biff och nyp ihop färsen över osten. Jag använde Cantadou 4 peppar.
  2. Vira baconet runt biffen, fäst ev med tandpetare.
  3. Stek biffarna i lite matfett på båda sidor. Efterstek i ugnen på 200°C i ca 15 min. Koka ur pannan med fond och vatten. Rör i lite maizena om du vill.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.