Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ostfyllda lasagnerullar

 
  • Serverar: 6 portioner
Skriv ut

Underbara, ostfyllda pastarullar.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175 grader. Smörj en ugnsfast form med olja och ställ den åt sidan.
  2. Koka upp vatten i en kastrull och lägg i lasagneplattorna. Låt koka i 7 minuter. Ta upp plattorna och låt dem rinna av. Spola dem med kallt vatten. Eller gör som jag, använd färska lasagneplattor.
  3. Ansa paprikan och skär den i bitar. Låt mozzarellaosten rinna av och riv den på ett rivjärn. Använd matberedare med knivblad för att blanda ricottaost, 1 dl av mozzarellan, parmesanost, ägg, persilja, basilika, citronsaft, paprikapulver och kajennpeppar. Smaka av med salt och peppar.
  4. Lägg ut lasagneplattorna och portionera ut fyllningen längs mitten av plattorna. Rulla sedan in fyllningen i lasagnen.
  5. Lägg lasagnerullarna tätt med ändarna mot varandra och med skarven nedåt i formen och häll över salsan. Strö över resten av den rivna mozzarellan. Ställ in i ugnen i ca 30 minuter tills osten har smält.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.