Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ostfyllda oxfärsbiffar med sky

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

En spännande överraskning

Ingredienser

Instruktioner

  1. Dela färsen i fyra lika stora delar och forma till biffarna. Lägg en klick ost i mitten av varje biff och nyp ihop färsen över osten. Tryck fast salviabladen runt kanterna på biffarna och vira sedan baconet runt biffen. Fäst eventuellt med en tandpetare.
  2. Stek biffarna gyllenbruna i lite olja. Efterstek i ugnen på 200 grader i ca 15 min. Koka sedan ur pannan med kalvfond och vatten.
  3. Skiva potatisen tunt och stek gyllenbrun i lite olja. Lägg i tunt skuren purjolök och låt steka med några minuter. Krydda med salt och peppar.
  4. Servera biffarna med skyn och potatisen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.