Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ostfyllda schweizerbiffar

(4 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Helt perfekt att slippa steka biffarna i stekpanna ovanpå spisen. Nej, skjuts in i ugnen !!!!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225*
  2. Arbeta färsen med salt och peppar. Tillsätt potatismjöl och ägg. Späd med vatten och arbeta färsen smidig.
  3. Forma färsen till 16 tunna biffar. Lägg ostskivor på hälften av biffarna. Täck med resten av biffarna och tryck till runt kanten.
  4. Vira en baconskiva runt varje biff. Placera dem i en liten långpanna. Sätt in den i mitten av ugnen och stek biffarna 25-30 min.

Liknande recept

Kommentarer (4)

  • Kicki8 4 juli 2008

    Goda enkla biffar.Kommer att ta Västerbottensost nästa gång.

  • fiaflickan 3 juni 2010

    Jättegoda biffar!!Dessa kommer jag att göra fler gånger.Tack för receptet!!

  • evaullabritt 9 september 2013

    Goda och smidiga att laga. Jag använde ett muffinsbläck i stället för långpanna. Nästa gång ska jag krydda lite mer. Jag tog grädde i stället för vatten och 2 tsk fiberhusk i stället för potatismjöl, för att anpassa till min LCHF-kost. Ett bra recepte enkelt att anpassa till mina behov. Tack för receptet.

  • peter_karlsson_3158 24 mars 2014

    suveränt goda!!!!!!!!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.