Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ostgifflar

 
  • Serverar: 15 portioner
Skriv ut

Frasiga varma ostgifflar smakar härligt till te eller varm buljong.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200 grader.
  2. Tina degen och kavla ut den till ca 3 mm. Dela den i trianglar. Klicka lite ost längs ena kanten och rulla ihop till gifflar.
  3. Lägg gifflarna på en plåt med bakpapper.
  4. Pensla med äggvita och strö på vallmofrön. Grädda mitt i ugnen ca 15 min.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.