Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ostglasstårta

 
  • Serverar: 10 portioner
Skriv ut

Läckert!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Krossa tre av digestivekexen genom att kavla dem på ett smörpapper. Smöra en pajform och strö kexpulvret jämnt i formen. Rör ost, äggulor och socker till en jämn smet.
  2. Vispa grädden hårt. Blanda ner grädden i oströran. Rör i vaniljsocker och salt. Vispa äggvitorna till fast, vitt skum och vänd ner det i smeten. Häll smeten i pajformen. Kavla/krossa resterande tre kex och strö dem jämnt över tårtan.
  3. Låt den stå i frysen i minst 12 timmar före servering.
  4. Garnera med årstidens frukter och bär. På vår tårta har vi viktoriaplommon, kinesiska körsbär och röda vinbär.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.