Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ostgratinerad filé

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 35 minuter
Skriv ut

En snabb och god bjudrätt som alltid går hem!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär filén i skivor. Bryn den lätt i smör och krydda. Lägg skivorna i en ugnsfast form. Dela bacon i bitar och stek den. Strö bacon, riven ost och persilja på köttet. Häll på grädden.
  2. Gratinera i 225 grader i ca 15 min tills osten har smält och fått gyllene färg. Servera med pressad potatis och en sallad.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • Sara_W 10 november 2008

    Jag dubblade grädden, tillsatte en dryg matsked fransk senap, ett par tsk kinesisk soja och 1 riven vitlöksklyfta. Serverade med pasta, mums! Till och med ungarna tyckte att det var super.

  • Lennart_58 19 november 2009

    Det var supergott väl värt 5p o ett stort tack.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.