Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ostgratinerad Fläskfilé.

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Utan tvekan en av mina favoriträtter. Otroligt gott!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Gör så här: Sätt ugnen på 200 grader.
  2. Putsa fläskfilén och skär upp den 1-2 cm tjocka skivor. Bryn fläskfilén lätt salta och peppra. Lägg fläskfiléskivorna i botten av en ugnsfast form. Skär upp tomaterna i skivor och lägg ovanpå fläskfilén. Vispa grädden ganska fast och blanda sedan den vispade grädden med senap och den rivna osten. Bred sedan ut ost och gräddmassan över fläskfilén och tomaterna i formen. Gratinera sedan i ugnen i 25-30 minuter i 200 grader.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • Samuelsson 23 februari 2009

    ostgratinerad fläskfile

  • hibbert68 30 mars 2009

    Supergott var det.... lade till lite tärnat bacon och stekt purjolök på filén..

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.