Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ostgratinerad oxfilè

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Superlätt och snabb. Klar favorit!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Salta, peppra och bryn oxfilèn snabbt på båda sidorna, lägg filèerna i en ugnsfast form. Riv osten och, lägg ner den i en skål. Skär paprikan i små tärningar och sen ner bland osten. Pressa ner vitlöken Hacka persiljan och ner med den också i skålen. Blanda runt allt. Klicka ut blandningen på oxfilèn. In i ugnen i 200 grader i 15 minuter.
  2. servera med klyftpotatis och hemma gjord bearnaisås. (man kan ta kycklingfilèer istället)

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.