Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ostgratinerad Ravioli

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Uppiffning av ravioli på burk

Ingredienser

Instruktioner

  1. Fräs smör och mjöl i en kastrull, späd med gräddmjölken till en slät sås. Rör ner 2 dl riven ost och smaka av med salt och peppar. Koka upp, sjud sakta utan lock ca 5 min. Värm raviolin i en kastrull. Skölj och skiva tomaterna. Häll raviolin i en ugnsform, slå över ostsåsen och lägg tomaterna ovanpå och strö till sist den rivna osten över alltsammans. Gratinera ca 15 minuter. Servera med en sallad.
  2. Ugn: 225'

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.