Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ostgratinerad sjötunga

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Ostgratinerad sjötunga är en elegant festrätt som sköter sig själv i ugnen

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lägg fiskfilèerna i en gratängform med låga kanter. Strö över salt och citronpeppar samt häll över vinet. Sätt ugn på 200 grader.
  2. Blanda smör, ost och äggula till en grynig massa och strö över fisken. Häll vispgrädden över och strö till sist rikligt med riven ost över.
  3. Gratinera i ugnen i ca 25 minuter tills gratängen fått vacker färg och fisken är färdig. Servera med lättkokt brysselkål, kokt ris och en sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.